Регистрация | Вход
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Ангелочка  
Ошхона/Кухня
АнгелочкаДата: Yakshanba, 2009-05-03, 16:37:48 | Сообщение # 1
Admin Yordamchisi (AY)
Группа: Портал Патрул Модератори (ППМ)
Сообщений: 583
Награды: 11
Репутация: 11
Статус: Ketgan
Бу ерда хамма пишириклар салатлар овкатлар ва хокозлар ёзилади....


  • САРЁҒ ВА ҚОТГАН НОНЛИ ҚАЙЛА

100 гр. сарёғ, 20-25 гр. қотган нон, лимон кислотаси, таъбга кўра туз.
Сарёғни яхшилаб эритиб (суви кетгунга қадар) қотган нонни қовуринг. Қотган нонни оч жигарранг бўлгунга қадар қовуринг, сўнг сув. қўшилган лимон кислотаси ёки олхўри шарбати қўшинг. Ушбу қайлани иссиқ сабзавотли салатлар билан ёки макарон билан истеъмол қилиш мумкин.


Аллох тилингда эмас Дилингда булсин!
 
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: