Главная » 2009 » Iyun » 12 » Ёзги яхна таом
17:13:38
Ёзги яхна таом

 

Бодринг - 2 дона.
Пишлоқли кириешка (қуритилган нон бўлаклари) - 80 гр.
Ёнғоқлар - 150 гр.
Саримсоқпиёз бўлаклари – 4 дона.
Ёғли қатиқ- 2-3 стакан
Қайнатиб, совитилган сув - 1 стакан.
Лимон шарбати - 2 чой қошиқ.
Мурч.
Туз.
Тайёрланиши:
Кириешка ёки қуритилган нон бўлаклари, майдаланган ёнғоқлар ва саримсоқпиёз обдон аралаштирилади. Ёғли қатиқ, туз, лимон шарбати ҳамда сув аралаштирилгач, тўртбурчак шаклида тўғралган бодринг ва аввалдан тайёрлаб олинган қуритилган нон ёки кириешка қўшилади. Таомга таъбга кўра мурч, майдаланган турли хил кўкатлардан солса бўлади. 

Категория: ЁКИМЛИ ИШТАХА | Просмотров: 862 | Добавил: Ангелочка | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: